Silikónová Forma Na Prípravu A Pečenie Chleba Lékué

Silikónová forma na prípravu a pečenie domáceho chleba Lékué Bread Maker.

Skladom
Kód: LBRM001
Značka: Lékué
29,90 €
Kategória: Príprava Potravín
Záruka: 2 roky
Objem: 600 ml
Dĺžka: 28 cm
Šírka: 23 cm
Výška: 13 cm
Materiál: 100% Platinový silikón
Vhodné na teploty: -60ºC až +220ºC

Pohodové nedeľné ráno a u vás doma vo vzduchu cítiť čerstvo upečený, voňavý domáci chlebík ktorý si na raňajky vychutnáte ešte teplý. Pritom už nebudete musieť v kuchyni tráviť kopec času a zašpiniť polovicu kuchynského vybavenia. Vďaka silikónovej forme na prípravu a pečenie chleba ušetríte čas aj zašpinený riad. Na odváženie ingrediencií, zmiešanie a vymiesenie, kysnutie a upečenie vám bude stačiť táto jedna nádoba, forma od Lékué.

Forma je vyrobená zo 100% platinového silikónu. Vhodná do teplotného rozpätia od -60°C do +220°C. Platinový silikón je najkvalitnejší druh silikónu. Jeho povrch je nepriľnavý, takže formu nemusíte namazať. Je bez zápachu, hygienický a nereaguje s potravinami. Je elastický, takže v kuchynskej linke nezaberie takmer žiadne miesto. Optimálne a rovnomerne vedie teplo, čo zaručí rovnomerne upečený chrumkavý chlebík. Jednoducho sa umýva, stačí ho umyť pod tečúcou vodou alebo v umývačke riadu.

 

Vedeli ste, že?

- Kváskový chlieb vznikol už v starovekom Egypte, 6000 rokov pred naším letopočtom.
- Chlieb bol vtedy tak vzácny, že sa používal aj ako platidlo na vyplácanie mzdy.
- V porovnaní s minulosťou sa dnešný chlieb od toho kedysi výrazne líši. Používajú sa iné suroviny, technológie, do chleba sa pridávajú rôzne zlepšujúce látky a dbá sa najmä na ekonomický a efektívny proces prípravy.
- Ešte pred 1. svetovou vojnou sa bežne pripravoval chlieb kváskový, ktorý obsahoval najmä celozrnné múky. Dnes väčšina chlebov pripravuje z bielej múky, ktorá zďaleka nie je tak nutrične bohatá ako celozrnná.

 

lekue-bread-maker

bread-maker-info

Silikónová Forma Na Prípravu Chleba

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: