Silikónová Forma Na Mini Bagety

Obdĺžniková silikónová forma na pečenie domácich mini bagiet.

Skladom
Kód: CCA00186
Značka: Lékué
19,90 €
Kategória: Príprava Potravín
Záruka: 2 roky
Objem: 4 x 150 ml
Rozmer jednej bagety: 17 x 5,3 cm
Materiál: 100% Platinový silikón
Vhodné na teploty: -60ºC až +220ºC
Vhodné do umývačky riadu:

Predstavte si víkendovú pohodu u vás doma a vo vzduchu rozvoniavajú práve upečené domáce bagety s chrumkavou zlatavou kôrkou a vláčnou mäkkou striedkou. Príprava a pečenie domácich bagiet a rožkov nieje vôbec náročná a vďaka forme Lékué si naraz pripravíte 4 chrumkavé bagety. Vďaka mini dierkami vo forme prúdi teplý vzduch z každej strany a vďaka tomu, budú bagety dokonalo upečené a chrumkavé. Skúste experimentovať a pripravte si tradičné biele bagety, celozrnné, viaczrnné alebo bezlepkové. Stačí vymiesiť cesto, nechať ho chvíľu podkysnúť, vyvaľkať, vytvarovať bagety, vložiť do formy, nechať vykysnúť úplne, upiecť a nakoniec zjesť. Forma je vyrobená z platinového silikónu najvyššej kvality a má objem 4 x 150 ml.

Forma je vyrobená zo 100% platinového silikónu. Vhodná do teplotného rozpätia od -60°C do +220°C. Platinový silikón je najkvalitnejší druh silikónu. Jeho povrch je nepriľnavý, takže formu nemusíte vymazávať. Je bez zápachu, hygienický a nereaguje s potravinami. Je elastický, takže v kuchynskej linke nezaberie takmer žiadne miesto. Optimálne a rovnomerne vedie teplo, čo zaručí rovnomerne upečený chrumkavý chlebík. Jednoducho sa umýva, stačí ho umyť pod tečúcou vodou alebo v umývačke riadu.

 

Vedeli ste, že?

- Kváskový chlieb vznikol už v starovekom Egypte, 6000 rokov pred naším letopočtom.
- Chlieb bol vtedy tak vzácny, že sa používal aj ako platidlo na vyplácanie mzdy.
- V porovnaní s minulosťou sa dnešný chlieb od toho kedysi výrazne líši. Používajú sa iné suroviny, technológie, do chleba sa pridávajú rôzne zlepšujúce látky a dbá sa najmä na ekonomický a efektívny proces prípravy.
- Ešte pred 1. svetovou vojnou sa bežne pripravoval chlieb kváskový, ktorý obsahoval najmä celozrnné múky. Dnes väčšina chlebov pripravuje z bielej múky, ktorá zďaleka nie je tak nutrične bohatá ako celozrnná.

 

Lekue-forma-na-bagety

Lekue-forma-na-bagety-info

Silikónová Forma Na Bagety

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: